Máte zájem o naše výrobky za VELKOBCHODNÍ CENY  pro svůj obchod nebo firmu ? Kontaktujte nás telefonem 777 556 427 nebo emailem : info@mandarinpet.cz  

Nejlepší podestýlka pro morče

 

Přednosti hoblinových podestýlek Plospan a Klein Kromhof

Morčata jsou oblíbenými domácími mazlíčky, které si získávají srdce svých majitelů svou roztomilostí a hravostí. Aby se však tato malá stvoření cítila šťastně a zdravě, je důležité zajistit jim správné prostředí a péči. Jedním z klíčových aspektů péče o morčata je volba vhodné podestýlky. V tomto článku se podíváme na hoblinové podestýlky Plospan a Klein Kromhof, které patří mezi nejlepší možnosti pro morčata.

 

plospan stelivo

 

Hoblinové podestýlky Plospan Excellent  a Klein Kromhof Extreme Volume:

 

Přednosti

  1. Vysoká savost

Vlhkost hoblinových  podestýlek Plospan Excellent  a Klein Kromhof Extreme Volume  je  pod 12 % což což znamená, že dokážou rychle a efektivně absorbovat vlhkost. To je důležité pro udržení čistoty a sucha v kleci morčat, což přispívá k jejich zdraví a pohodě. Náš tip: pro ještě větší savost můžete na dno klece použít našI jemnější podestýlku Plospan Classic a na vrchní vrstvu použít velké hoblinky Plospan Excellent nebo Klein Kromhof Extreme Volume.

 

  1. Bezprašnost

Obě značky hoblinových podestýlek jsou bezprašné , což je důležité pro zdraví morčat. Morčata jsou náchylná k respiračním problémům, které mohou být způsobeny vysokou prašností podestýlky. Plospan Excellent a Klein Kromhof Extreme Volume se pyšní svojí bezprašností, což minimalizuje riziko těchto zdravotních problémů. Jsou vyráběny  výhradně jen z odkorněného dřeva  a proto tyto podestýlky neobsahují KŮRU, která je zdrojem různých plísní .

 

  1. Přírodní materiál

Hoblinové stelivo Plospan Excellent  a Klein Kromhof Extreme Volume je vyrobeno  z přírodního materiálu – dřeva , označeného jako „A- wood“ to znamená ,že dřevo neobsahuje barvy, laky,  nebo jiná aditiva , které by mohly být škodlivé pro morčata. Do výrobního procesu není NIC přidáváno .Navíc jsou tyto podestýlky biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné.

 

hoblinová podestýlka Plospan mandarinpet.cz

 

  1. Pohodlí a izolace

Dřevěné hobliny poskytují morčatům měkký a pohodlný povrch, na kterém se mohou pohybovat a odpočívat. Tyto podestýlky jsou měkké a tak minimalizují otlaky jejich jemných tlapiček.Navíc hoblinové podestýlky Plospan a Kromhof poskytují dobrou izolaci, což pomáhá udržet teplotu v kleci na optimální úrovni.

 

  1. Snadná údržba

Hoblinové podestýlky Plospan a Kromhof jsou snadno udržovatelné, což zjednodušuje čištění klece a udržení hygieny. Díky vysoké savosti je možné snadno odstranit vlhké a znečištěné části podestýlky a nahradit je novými hoblinami.

 

  1. Dostupnost a cena

Obě značky hoblinových podestýlek Plospan i Klein Kromhof jsou vždy na skladě a nabízejí dobrý poměr kvality a ceny. Zejména velká balení 650 litru a 675 litrů jsou velmi ekonomická. To umožňuje majitelům morčat poskytnout svým mazlíčkům kvalitní podestýlku bez nutnosti utrácet velké částky peněz.

 

Závěr:

Hoblinové podestýlky Plospan a Klein Kromhof představují ideální volbu pro morčata, která zaručuje pohodlí, zdraví a šetrnost k životnímu prostředí. Díky vysoké savosti, bezprašnosti, přírodním materiálům, pohodlí, izolaci, snadné údržbě a dostupnosti jsou tyto podestýlky skvělou investicí pro každého majitele morčat. Navštivte naši stránku www.mandarinpet.cz pro více informací o těchto produktech a dalších potřebách pro vaše domácí mazlíčky.

 

MORCE NA PODESTYLCE FIALOVE