Máte zájem o naše výrobky za VELKOBCHODNÍ CENY  pro svůj obchod nebo firmu ? Kontaktujte nás telefonem 777 556 427 nebo emailem : info@mandarinpet.cz  

Jak pracovat s hoblinovými podestýlkami

Ahoj milovníci koní a všichni, kteří se starají o jejich pohodlí! Máme pro vás něco, co vám zpříjemní život a ušetří čas i peníze. Představujeme vám podestýlky Plospan Excellent a Plospan Classic, které jsou jako stvořené pro komfort vašich čtyřnohých miláčků. A protože víme, že jste zvědaví, jak s nimi pracovat co nejlépe, přinášíme vám několik tipů a triků, které vám pomohou využít jejich skvělé vlastnosti naplno.

Většina z vás určitě dobře zná potřeby svých koní a fungování svých stájí a boxů. Abyste ale mohli podestýlky Plospan používat co nejefektivněji, projděte si následující rady, které jsou sice stručné, ale prověřené a funkční.

Začneme s prvním krokem - přípravou podestýlky . Když je podestýlka správně připravená, poskytne vašemu koni více komfortu a ochrany. A vy ušetříte práci, čas i peníze!

hoblinová podestýlka spotřeba koně

 

Na průměrný prázdný box ( 3x3m nebo 3x4 m) budete potřebovat 4 až 7 balení , záleží na hloubce podestýlky, kterou chcete svým koním dopřát. K načechrání, provzdušnění slisovaných hoblin a jejich rovnoměrnému rozprostření použijte místovací vidle. Vytvořte podestýlku hlubokou 10 - 20 cm (nebo dle vašeho přání a zvyku) po celé ploše podlahy, kromě místa u dveří, čímž zabráníte zbytečné ztrátě podestýlky kvůli vysypávání. A voilà! Váš čerstvě nastlaný box s podestýlkou Plospan Excellent/Plospan Classic je připravený.

A jak udržovat podestýlku Plospan Excellent/Plospan Classic co nejdéle v dobrém stavu? Následující tipy vám zajistí, aby vaše podestýlka byla v optimálním stavu co nejdéle a s minimálními ztrátami:

1. Trus odstraňte co nejdříve. Použijte místovací vidle.
2. Jemně vidlemi potřeste, abyste vrátili co nejvíce čistých hoblin zpět do podestýlky.
3. Odstraňte oblasti s mokrými hoblinami ze spodku podestýlky.
4. Po odstranění načechrejte hobliny v podestýlce.
5. Přidávejte 1 balení hoblin 1x za 3-4 dny k udržení optimální hloubky.

A to je vše! Tak snadné to je : )

Plospan Excellent a Plospan Classic - to je podestýlka, která zajistí vašemu koni pohodlné, čisté a zdravé stání. A vy se můžete radovat z úspory času, peněz a spokojených koní. Tak na co ještě čekáte? Vyzkoušejte Plospan podestýlky a uvidíte, že vaši koně budou nadšení!